Om mig
Mitt namn är Viktor Persson, och jag är född och uppväxt i Jämtland. Jag gick teknikprogrammet på gymnasiet. Efter det så har jag läst det treåriga programmet Digitala spel med inriktning design på Blekinge Tekniska Högskola i Karlshamn.

Jag är kristen och medlem i Pingstkyrkan Karlshamn där jag hjälper till volontärt med bland annat hemsida, PR-arbete och som ledare för mediateam och ungdomsgrupp.

Jag är en friluftsmänniska som tycker om att hålla igång. Longboarding, Inlines, fjällvandring, kajakpaddling, snowboarding och klättring några aktiviteter som jag gärna ägnar mig åt.

Jobb
Jag har alltid önskat att få jobba med design och ser mig själv först och främst som grafiker.

Några datorprogram som jag arbetat med lite mer är Illustrator, Photoshop, Macromedia Flash 8, Premiere Pro, After Effects, Fireworks och InDesign. Men Illustrator och Photoshop är helt klart favoriterna!

Jag jobbar för tillfället som printoperatör/originalare/grafisk formgivare på Rollup-kungen AB.

Kurser & Betyg
Alla mina betyg är kanske inte intressanta men här räknar jag upp några lite mer relevanta kurser jag läst.

Kurser på gymnasiet: CAD-teknik A, CAD-teknik B, CAD-teknik C, bild & form, projektarbete, formgivning A, estetisk verksamhet och filmkunskap.

Kurser på högskolan: Tematisk fördjupning i medieteknik (introduktion och fördjupning i 3D, och flash), grundkurs i medieteknik, grafiska uttryck i spel, spelestetik och kulturstudier.

Min examen är en: Filosofie Kanditatexamen med huvudämnet Medieteknik.

Fristående kurser/utbildningar: InDesign CS2, Illustrator CS2, 4Signs färgstyrningskurs och 3M's kurs i Sol- och Säkerhetsfilm

Övrigt: Har B-körkort, sedan 2002.