Design av Viktor Persson

Skapande i min vardag + lite nördig hobby

Warhammer

May18

Den senaste tiden har jag varit rĂ€tt sĂ„ inspirerad till att mĂ„la och spela Warhammer. Jag har spelat tvĂ„ matcher mot Calle, som gjort mig mycket mer taggad. Just nu kĂ€nns det vĂ€ldigt roligt, men det gĂ„r i vĂ„gor. Ibland har man inte inspiration alls…

HÀr ser du en bild pÄ en av mina Space Marine Dreadnoughts. Det Àr bara basen som ska mÄlas, sen Àr den helt fÀrdig. Jag har Àven mÄlat en till, nÀstan likadan.

Dreadnought

Har vÀldigt mycket modeller kvar att mÄla, men det Àr bara att kÀmpa pÄ. Förr eller senare sÄ blir jag klar. Förmodligen senare.

Publicerad under Hobby, Warhammer 40k
2 Kommentarer till

“Warhammer”

  1. 22:22, May 18, 2010 Elias säger:

    SvĂ„rt att bli klar “förr”? 🙂

  2. 22:25, May 18, 2010 Viktor säger:

    Helt sant! 🙂