Design av Viktor Persson

Skapande i min vardag + lite nördig hobby

Tavla nummer två

April29

För några veckor sedan blev jag klar med tavla nummer två, som numera hänger i vår hall och påminner alla om att vara sig själv!

batman_kors

Jag har lite smått börjat på nummer tre, men inte kommit alls speciellt långt än. Känner att jag har tappat farten lite grann, men det kanske bara beror på att motivet inte är lika “grafiskt roligt” som tavla nummer två. Ramen på trean är ganska enformig nämligen.

Publicerad under Hobby
2 Kommentarer till

“Tavla nummer två”

  1. 12:22, January 22, 2018 Sofia säger:

    Så himla söt batman tavlan var!
    Var har du fått tag på mönstret till den ?

  2. 17:44, October 12, 2018 Viktor säger:

    Tack Sofia! Jag har själv ritat mönstret med hjälp utav photoshop!