Design av Viktor Persson

Skapande i min vardag + lite nördig hobby

Fantasi

June12

Tänk om man hade så otroligt bra fantasi att man kunde föreställa sig saker som blev så verkliga att man själv trodde på det. Ett exempel: Visst är det härligt när man vet att det är den sista dagen utav något? T.ex. sista dagen i skolan eller sista dagen på jobbet. Tänk om man kunde föreställa sig att alla dagar är sista dagen på jobbet. Tänk vad glad man skulle vara! Vad härligt det skulle vara att få åka hem!
Sen kunde man på morgonen nästa dag kunna föreställa eller fantisera att det är första dagen på ett nytt jobb. Vad spännande och roligt allt skulle bli.

Det kanske finns vissa baksidor och luckor i min teori. Det kanske blir jobbigt om man helt ofrivilligt börjar fantisera fram verkliga saker. Det är väl det som kallas hallucinationer. Alla som sitter inlåsta på mentalsjukhus (sånt man ser i filmer) kanske bara har otroligt bra fantasi.

Det tåls att tänka på i alla fall.

Publicerad under Funderingar

Kommentarer är avstängda.