Design av Viktor Persson

Skapande i min vardag + lite nördig hobby

LEGO Interstellar

June23

Interstellar är en riktigt bra film, och för ett tag sedan såg jag någon som hade byggt skeppet ifrån filmen i LEGO. Tänkte att jag också ville göra lite Interstellar-LEGO, speciellt roboten TARS. Det har byggt upp lite pengar på mitt hobbykonto så jag har beställt lite lego på sista tiden, både ifrån Portugal och Tyskland faktiskt! Jag har ett par olika LEGO-projekt som jag köper LEGO till just nu, så det är inte endast för detta som jag beställde.

Så här kommer min tolkning på några karaktärer ifrån filmen Interstellar:

Kolla även gärna in min Flickr-sida för att se fler LEGO-bilder

Publicerad under Film, Hobby, LEGO | Comments Off on LEGO Interstellar

Jag är tillbaka!

November5

Hej igen. Nu var det väldigt länge sedan som jag lade upp några inlägg här inne. Ber om ursäkt för detta. Jag har helrenoverat ett hus och varit upptagen med annat. Men men, nu till det väsentliga; Jag har laddat upp lite nya bilder på min Flickr-sida. Idag fick jag hem en beställning på lite LEGO jag köpt. Det var bland annat några nya bitar till årets LEGO-julkrubba men även de sista delarna till ett sidoprojekt jag grejat med ett tag; LEGO-Jurassic Park!

Kolla även gärna in min Flickr-sida för att se fler LEGO-bilder

Publicerad under Film, Hobby, LEGO | Comments Off on Jag är tillbaka!

Avatar & Warhammer

December27

Igårkväll såg vi på Avatar 3D på bion i bromölla! Den var riktigt najs! En av de bättre bioupplevelserna jag någonsin haft. Grymt coolt med 3D, och en grymt cool film. Jag kan verkligen rekommendera alla som inte sett den att göra det.
Den är ett givet DVD-köp. Synd bara att man inte kan kolla på 3D-filmer hemma bara!
Undrar just när Blue-ray blir allmänt erkänt som standard på film föresten?

Sen idag så har jag och min bror varit i bromölla nästan hela dagen, tillsammans med våra kusiner där och spelat och pratat warhammer 40 000. Det är en extremt nördig hobby (för alla er som inte vet vad det är).

Publicerad under Film, Hobby, Warhammer 40k | Comments Off on Avatar & Warhammer