Design av Viktor Persson

Skapande i min vardag + lite nördig hobby

Tradera och Playstation 3

June20

För några månader sedan “tävlade” jag och min bror om vem som först lyckades köpa ett Playstation 3. Det låter väl inte så svårt tänker du säkert då. Självklart fanns det en premiss som gjorde det hela lite svårare/roligare. Pengarna var nämligen tvungna att komma ifrån traderaförsäljning.
Jag vann vår lilla “tävling”! Det tog cirka två veckor för mig. 13 utlagda auktioner som resulterade i 10 sålda, som gav en vinst på ca 2240 kr. Min bror var nog inte lika engagerad som jag var, för annars hade han lätt vunnit. Det är en hel vetenskap hur man går till väga för att få ut mest utav sina auktioner. Jag använder mest tradera till att köpa saker. Min bror säljer mer.

Hursomhelst så är det nu någon eller några månader sedan jag fick min ps3:a. Det är faktiskt första gången som jag äger en modern spelkonsoll. Har bara haft ett gammalt nintendo 8-bitars innan. Och jag har alltid varit lite anti till spelkonsoller då jag mest spelat dator. Dock var länge sedan jag spelade spel nu (på grund av att min dator inte är kraftfull nog), så jag har en del att spela ikapp.

Jag har de senaste veckorna köpt och spelat en hel del spel. Här är tradera åter igen väldigt användbart. Blueray-skivorna lämpar sig också väldigt bra till andrahandsförsäljning eftersom de är närmast omöjliga att repa. Nu har jag betat av spel så som Little Big Planet (För övrigt riktigt roligt att spela tillsammans med frun), Space Marine (Ett måste för mig som warhammer40k-nörd), Uncharted: Drakes fortune (Ska så småningom spela 2:an och 3:an med), Mirrors edge (En kompis till mig var med och gjorde detta spel), Red Dead Redemption (Tack för rekommendationen Johannes H) och LEGO star wars (Har visserligen några banor kvar). GTA 4 är fortfarande oöppnat och jag väntar på rätt tillfälle.
Och just nu spelar jag Batman: Arkham Asylum. Det är ett riktigt bra spel. Jag kan verkligen rekommendera det. Det är snyggt, bra gjort och väldigt genomtänkt. Jag ser verkligen fram emot att spela Batman: Arkham City som är ett av spelen på min att-köpa-lista!

Publicerad under Spel | Comments Off on Tradera och Playstation 3