Design av Viktor Persson

Skapande i min vardag + lite nördig hobby

Nyår

December29

Fem dagars ledigt ska bli riktigt skönt! Ska bli väldigt roligt att träffa familjen och bara umgås. Förhoppningsvis kommer jag hinna spela en del warhammer med min bror också. Kanske så kommer vi även åka lite pulka. Jag har hittat världens grymmaste grej till pulkaåkningen i år: Det är en 2 mm tjock gummiduk som är 1 x 4 meter stor. Ena sidan är snorblank och den andra är lite strävare. Det går säkert att sitta 6 pers på den, och det blir noll friktion mot snön. Det kommer att gå i överljudshastighet! 😀

Publicerad under Friluftsliv, Warhammer 40k | Comments Off on Nyår

Warhammer

May18

Den senaste tiden har jag varit rätt så inspirerad till att måla och spela Warhammer. Jag har spelat två matcher mot Calle, som gjort mig mycket mer taggad. Just nu känns det väldigt roligt, men det går i vågor. Ibland har man inte inspiration alls…

Här ser du en bild på en av mina Space Marine Dreadnoughts. Det är bara basen som ska målas, sen är den helt färdig. Jag har även målat en till, nästan likadan.

Dreadnought

Har väldigt mycket modeller kvar att måla, men det är bara att kämpa på. Förr eller senare så blir jag klar. Förmodligen senare.

Avatar & Warhammer

December27

Igårkväll såg vi på Avatar 3D på bion i bromölla! Den var riktigt najs! En av de bättre bioupplevelserna jag någonsin haft. Grymt coolt med 3D, och en grymt cool film. Jag kan verkligen rekommendera alla som inte sett den att göra det.
Den är ett givet DVD-köp. Synd bara att man inte kan kolla på 3D-filmer hemma bara!
Undrar just när Blue-ray blir allmänt erkänt som standard på film föresten?

Sen idag så har jag och min bror varit i bromölla nästan hela dagen, tillsammans med våra kusiner där och spelat och pratat warhammer 40 000. Det är en extremt nördig hobby (för alla er som inte vet vad det är).

Publicerad under Film, Hobby, Warhammer 40k | Comments Off on Avatar & Warhammer