Design av Viktor Persson

Skapande i min vardag + lite nördig hobby

LEGO Interstellar

June23

Interstellar är en riktigt bra film, och för ett tag sedan såg jag någon som hade byggt skeppet ifrån filmen i LEGO. Tänkte att jag också ville göra lite Interstellar-LEGO, speciellt roboten TARS. Det har byggt upp lite pengar på mitt hobbykonto så jag har beställt lite lego på sista tiden, både ifrån Portugal och Tyskland faktiskt! Jag har ett par olika LEGO-projekt som jag köper LEGO till just nu, så det är inte endast för detta som jag beställde.

Så här kommer min tolkning på några karaktärer ifrån filmen Interstellar:

Kolla även gärna in min Flickr-sida för att se fler LEGO-bilder

Publicerad under Film, Hobby, LEGO | Comments Off on LEGO Interstellar

Årets Julkrubba i LEGO är klar!

December6

Nu i veckan fick jag äntligen de sista klossarna, som jag beställt ifrån Slovakien. Då var det bara att sätta igång och bygga klart allt. Nytt för i år är Kejsar Augustus och Kung Herodes. Jag har även gjort lite småändringar på några andra detaljer. Kan du hitta vilka? En ytterligare ny sak som jag gjort är att jag tagit bilder till bibeltexten kring julevangeliet, vers för vers.Här är en länk till mitt album inne på flickr: Klicka här. Inne på min flickr-sida finns fler bilder på hela julkrubban i sin helhet samt alla bilder på bibelverserna.

Publicerad under Hobby, LEGO | Comments Off on Årets Julkrubba i LEGO är klar!

Jag är tillbaka!

November5

Hej igen. Nu var det väldigt länge sedan som jag lade upp några inlägg här inne. Ber om ursäkt för detta. Jag har helrenoverat ett hus och varit upptagen med annat. Men men, nu till det väsentliga; Jag har laddat upp lite nya bilder på min Flickr-sida. Idag fick jag hem en beställning på lite LEGO jag köpt. Det var bland annat några nya bitar till årets LEGO-julkrubba men även de sista delarna till ett sidoprojekt jag grejat med ett tag; LEGO-Jurassic Park!

Kolla även gärna in min Flickr-sida för att se fler LEGO-bilder

Publicerad under Film, Hobby, LEGO | Comments Off on Jag är tillbaka!

Årets julkrubba i LEGO!

December1

Nu är det första december och då passar jag på att lansera bilderna på min nya julkrubba i LEGO. Det är en uppdaterad version ifrån förra året. Jag tycker själv att den är mycket bättre än den tidigare. Barnsligt? Ja, kanske! Häftigt! Ohh yes!

För den som vill se mer bilder så finns det både inne på Flickr (http://www.flickr.com/photos/viktor-persson/sets/72157632031965918/) och på min facebook-sida (http://www.facebook.com/media/set/?set=a.3982380793128.2138557.1088944128&type=1)

Publicerad under Hobby, LEGO | 3 Kommentarer »

Sommaren är här

June9

Nu har det verkligen blivit sommarvärme här i Karlshamn. Man kan vara ute i endast t-shirt, vilket är nåt utav det bästa med sommaren enligt mig.

Jag har köpt en del nya legogubbar och börjat ta foton utomhus. Det är riktigt roligt och jag känner mig inspirerad. Här kommer några exempel:

Min tanke är att lego-fotona ska stämma in på minst ett av dessa tre kriterier:
1: Levande och med rörelse i bilden
2: Humor eller komik
3: Fotografiskt bra bilder

De som vill kan även kolla in mitt nya bildalbum på facebook: LEGO – “in real life – outdoor edition”. Min flickr-profilsida går också bra att titta på: Min Flickr-stream

Publicerad under Hobby, LEGO | Comments Off on Sommaren är här
« Äldre inlägg